29 Eylül 2007 Cumartesi

Ev Şarabı Yapmak

Evde Şarap Yapımı

Bu sitede anlatılan basit metotlar yeni başlayanlar ve daha önce birkaç deneyimi olmasına rağmen sık olarak zorluk ve hayal kırıklıkları yaşayanlar için tasarlanmış.

Yüksek kaliteli şaraplar yapmak şaşırtıcı biçimde kolay ancak yine de neler yapmak gerektiğni, nasıl davranabileceğimizi bilmek gerekir. Diğerleri hala meyvelerini ve diğer malzemelerini, onda dokuzunun bulanık asit şarapları yaparak, yolunu bulmaktan daha çok ziyan ettiği şekilde hazırlarken, birçok insan hala kendi birleşimlerini mayalamak için mayalanan şarapların gevşekçe tıpalandığı (şarapların bozulmasının nedenlerinin üçünden birisi) başkalarının meyve karışımını kullanırlar.

Daha önceki girişimleriniz beklentileri karşılamadıysa bunun bir nedeni vardır. Gerçek olmasının yanı sıra basit, dünyadaki en iyi ev üretimini yapacağınızı garantileyen bilgileri bu sayfalarda bulacaksınız.

Evde şarap yapmak istiyorsanız, bu siteyi de bir görün.

2 yorum:

smartkimya dedi ki...

Evde şarap yapmak isteyenler Evdeimalat.com sitesinden de çok fazla faydalanabilirsiniz. Sormak istediğiniz bir çok soruya anında cevapla hizmet verebiliriz.Bekliyoruz.)

Unknown dedi ki...

Evde şatap yaptim ama mayayi bitaz fazla kacirdim sorun omurmu